Pattaya Thaimaa

Pattaya on suosittu ja pahamaineinen lomakohde Thaimaassa, jonne osat kuvittelevat pelkästään seksituristien matkustavan. Pattayalla on kuitenkin thaimaalaisia turisteja ja myöskin perheellisiä. Pattayalle pääsee nopeasti Bangkokista bussilla ja taksilla matkustaminen 150 kilometrin matkasta huolimatta ei ole kuin 1500 bahtia.

Mistä Pattaya on kaikkein tunnetuin?

Pattaya on tunnetuin sen go-go ja tyttöbaareista mutta thaimaalaiset yrittävät jatkuvasti parantaa Pattayan mainetta ja tarjolla on myös nähtävyyksiä ja perheystävällisempiä kohteita. Itseasiassa Thaimaassa prostituutio on laitonta vaikkei sitä monet suomalaiset tiedäkään.

Seksiturismi on suurta ja tuottaa Pattayan kaupungille turismista suurimmat rahat, joten Pattayalle matkustaessa on lähes mahdotonta olla näkemättä suomalaisia yli 50 vuotiaita miehiä 18 vuotiaiden thaimaalaisten naisten ja miesten kanssa. Monet suomalaiset miehet ovat Pattayalla selkeästi enemmän kiinnostuneita miehistä etenkin ladyboysta.

Thaimaa on tunnettu rannoistaan ja Pattayallakin on paljon rantoja. Pattaya rannat ovat kuitenkin varsin kehnoja, jos otetaan vertailukohteeksi vaikkapa Thaimaa Phuket.

Kuinka paljon turisteja käy Pattayalla vuosittain?

Pattayalla turisteja on vuosittain yli 5 miljoonaa mutta kaikki turistit eivät ole ulkomaalaisia vaan osa turisteista saapuvat Thaimaasta kuten Bangkokista. Pattaya on mielenkiintoinen kohteena koska löydät Pattayalta ihmisiä lähes kaikkialta. On suomalaisia, ruotsalaisia, norjalaisia, jenkkejä, venäläisiä, arabeja... Sen väkiluku on värikäs sekoitus eri kansallisuuksia ja etnisten ryhmien läheltä ja kaukaa. Pattayan eteläisestä osasta löydettävä Jomtien on Pattayalla tunnettu ainoastaan homoille suunnatusta rannasta eli Dongtan Beachistä ja Jomtien on hillitympi homoille sekä perheille paremmin sopivampi kohde Pattayalla.