Pattaya Thaimaa loma

Pattayan kadut ovat täynnä korkeita kerrostaloja, eri hintaluokan hotelleja ja valitettavasti huijareita on monien Pattaya turistien mielestä kaikkialla. Pattaya Thaimaassa voidaan sanoa jopa, että Pattaya turistit menevät hulluiksi saavuttuaan Pattayalle.. Pattayan pari miljoonaa turistia, jotka vuosittain vierailee Pattayalla eivät välitä Pattaya Thaimaan siivottomuudesta tai huonoista rannoista...

Syy Pattaya Thaimaaseen lähteminen on lähes poikkeuksetta seksiturismi. Pattaya Thaimaa on täynnä miehiä, naisia, ladyboy miehiä, thaimaalaisia transseksuaaleja, itämaalaisia prostituoituja.. Länsimaalaiset miehet kuten suomalaiset Pertit saapuvat Pattayalle etsimään mitä hulluimpia palveluita gogo baareista, hierontapaikoista, tyttöbaareista, kaduilta..

Pattaya Thaimaa on myös täynnä mitä ihmeellisempiä Viagra kauppiaita. Suomalaiset homot myös matkustavat Pattayalle koska siellä on alueita, jotka on suunnattu pelkästään homoseksuaaleille.. Kyseisillä alueilla on paljon erilaisia baareja, hierontaa sekä hotelleja.

Thaimaan poliisi ja viranomaiset yrittävät jatkuvasti parantaa Pattayan mainetta ja tästä johtuen Pattaya Thaimaaseen näkee jatkuvasti matkustavan enemmän suomalaisia perheitä. Heille matkustetaan esimerkiksi Pattayan vesipuistoa.

Pattaya kärsii myös rikollisuudesta ja Pattayan lehdissä näkee jatkuvasti ulkomaalaisiin kohdistuneita murhia. Pattayalla olevat baarit ovat myös lähes pääosin ulkomaalaisten omistamia ja monet epäilee osien venäläisten,, japanilaisten, saksalaisten... Kuuluvan erilaisiin rikollisjengeihin Pattayalla.

Paikalliset eli thaimaalaiset ihmiset, jotka lomailevat Pattayalla ovat hieman kohentaneet Pattayan mainetta.. Jokainen Pattayalla lomaileva kuitenkin tulee pian huomaamaan mikä viihde Pattayalle turistit oikeasti kuitenkin tuo.