Naiset Pattayalla

Monet suomalaiset yksinäiset miehet matkustavat Thaimaaseen. Yleisin syy on kaipuu rakkauteen ja sitä haetaan Pattayalla asuvilta thaimaalaisilta naisilta. Millaisia naiset ovat Pattayalla?

Pattayan naiset ovat usein suomalaisten miesten keskusteluissa oppaita, baarityttöjä, pattijoen eukkoja. Todellisuudessa Pattayan naiset kuitenkin yksinkertaisuudessaan ovat prostituoituja. Yleinen syy lähteä Pattayalle prostituoiduksi on rahan sekä koulutuksen puute. Monilla suomalaisilla on väärä käsitys, että thaimaalaiset naiset joutuisivat prostituoiduiksi.. Näin ei kuitenkaan ole vaan kyseinen ammatti on valittu ahneuden sekä laiskuuden takia.

Thaimaassa ja oikeastaan missä tahansa muuallakin kukaan kunnollinen nainen ei valitse prostituutiota ammatikseen olipa taloudellinen tilanne mikä tahansa. Selviytymiseen keksitään erilaisia keinoja, jotka ovat kuitenkin rehellisiä. Tästä johtuen kannattaa heti unohtaa Pattayalla olevien naisten selitykset heidän ajautumisestaan prostituutioon pakosta.

Pattayalla asuvan naisen ajattelumalli muuttuu prostituution seurauksena. Ahneus sekä rahanhimoisuus kasvaa ja miehet ymmärretään lähinnä pankkiautomaatteina. Monet suomalaiset miehet kuvittelevat tilanteen muuttuvan, jos he ottavat Pattayalla työskennelleen naisen thaimaalaiseksi vaimokseen.

Miten suomalaiset miehet pystyvät välttämään aiheettomat virheet Pattayalla? Ensimmäinen asia on ymmärtää, että sinun thaimaalainen tyttöystäväsi Pattayalla on täysin samanlainen kuin muutkin Pattayalla asuvat prostituoidut. Naisesi ei siis ole kunnollinen thaimaalainen, jota thaimaalaiset miehet harkitsisivat elämänkumppanikseen.

Tärkeää on myös ymmärtää, että prostituutiossa työskennellään naisen aivot ovat omaksuneet ahneuden ja rahanhimoisuuden työvuosinaan.. Tästä johtuen heidän ajattelunsa ei tule yhtäkkiä muuttumaan kun menet heidän kanssaan naimisiin vaikka he kuinka näin lupaisivatkin.